Betaalmogelijkheden:

  • Creditcards: Visa – Mastercard
  • Mister Cash/Bancontact (Maestro)
  • Paypal
  • Belfius en ING APP
  • Op factuur (voor zakelijke doeleinden)

Creditcards: Visa – Mastercard

Veilig en vertrouwd betalen via beveiligde verbinding van onze payment provider.

Mister Cash/Bancontact :

Voor klanten van Belfius en ING in Belgie. Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Paypal:

Voor een betaling met Paypal heeft u een Paypal account nodig. Met Paypal kunt u met slechts enkele muisklikken een betaling doen bij vele webwinkel.

Het betaalproces

U heeft een keuze gemaakt voor een bepaald product op de site en u heeft uw adresgegevens ingevuld. Op uw beeldscherm verschijnt het betaalscherm met de verschillende betaalmogelijkheden. Hieruit kiest u de door u gewenste betaalwijze. Wanneer u kiest voor een online betaling wordt uw computer via een beveiligde lijn naar de Payment Provider geleid. Dit houdt in dat uw gegevens gecodeerd verstuurd worden (zgn. secure connection). Op dat moment wordt u doorgeschakeld van de website naar de beveiligde internetbetaalsite. Als de betaling in orde is, krijgen wij een akkoord binnen en zal uw bestelling worden verwerkt.