Oak Beard Care - Baard Shampoo - Baard en Co - Baardshampoo - 4260339710001

Oak Beard Care - Baard Shampoo

Normale prijs €24,95
Verkoopprijs €24,95 Normale prijs
Korting
Belasting inbegrepen.
Product omschrijving

De BEARD WASH is een zachte reiniger voor baard en gezicht, geschikt voor alle lengtes en soorten baarden.

De specifieke eigenschap voor baard en gezicht:
Voedsel, vloeistof en verzorgingsproducten, zoals baardbalsem en olie, blijven hardnekkig in de dikke baard zitten. Daarom is een grondige reiniging nodig. Aan de andere kant is er de gevoelige huid, vooral onder de baard, die een zachte behandeling nodig heeft.


Werkzame stoffen en werking:
Met een speciale combinatie van natuurlijke werkstoffen en extracten zorgt de baardshampoo voor een grondige reiniging van de baard en blijft tegelijkertijd zacht voor de huid. De suikertensiden en de vochtvasthoudende reinigingsmiddelen, op basis van kokosolie, blijken daarbij bijzonder effectief. Biologisch moutextract versterkt het gezichtshaar, terwijl oliën van vetiver en grapefruit verfrissen en een mannelijke geur toevoegen.


Gebruiksaanwijzing:
1. Baard en gezicht nat maken.
2. Laten schuimen met een, twee pompjes BEARD WASH
3. 3. Grondig spoelen


Dagelijks gebruik is zinvol, 's morgens, 's avonds of gedurende
de dag.


INCI:
Aqua (Water), Sodium Coco -Sulfate, Coco -Glucoside, Betaine, Sucrose Cocoate, Sodium Chloride, PCA Glyceryl Oleate, Glyceryl Oleate, Hordeum Vulgare Extract*, Citric Acid, Natriumbenzoaat**, Parfum (geur), Natrium Lauroyl Lactylate, Limonene, Potassium Sorbate**, Linalool, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol (Vitamine E) *Organisch **Preservatief
BDIH gecertificeerde natuurlijke cosmetica.
Gemaakt in Duitsland.

Ingrediënten